Во овој момент, на Германски - Есперанто Речник има голем број на 1,597 зборови во германски како 3,458 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го53,517 / изрази , меѓу 284 денес.
Тагови: Германски - Есперанто речник,Германски, Есперанто , речник, преводи, онлајн речникГермански, Германски -Есперанто преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на esperanto.mobi
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0139 / 0.0081 (18)
Вратете се на почетокот