Во овој момент, на Есперанто - Германски Речник има голем број на 3,755 зборови во есперанто како 1,304 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го43,883 / изрази , меѓу 233 денес.
Тагови: Есперанто - Германски речник,Есперанто, Германски , речник, преводи, онлајн речникЕсперанто, Есперанто -Германски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на esperanto.mobi
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
2.9316 / 0.2524 (18)
Вратете се на почетокот