Во овој момент, на Есперанто - Македонски Речник има голем број на 17,579 зборови во есперанто како 9,616 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го93,961 / изрази , меѓу 498 денес.
Тагови: Есперанто - Македонски речник,Есперанто, Македонски , речник, преводи, онлајн речникЕсперанто, Есперанто -Македонски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на esperanto.mobi
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0125 / 0.0076 (18)
Вратете се на почетокот