Во овој момент, на Македонски - Есперанто Речник има голем број на 13,420 зборови во македонски како 13,760 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го123,657 / изрази , меѓу 656 денес.
Тагови: Македонски - Есперанто речник,Македонски, Есперанто , речник, преводи, онлајн речникМакедонски, Македонски -Есперанто преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на esperanto.mobi
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0145 / 0.0091 (18)
Вратете се на почетокот