Në këtë moment, Fjalor Esperanto - Anglisht ka një numër prej 17,579 fjalët në esperanto si 9,616 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 93,961 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 498 sot.
Tags: Fjalor Esperanto - Anglisht, Esperanto, Anglisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Esperanto, shërbimin e përkthimit Esperanto - Anglisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga esperanto.mobi
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0207 / 0.0129 (18)
Mbrapsht në krye