Në këtë moment, Fjalor Esperanto - Gjermanisht ka një numër prej 3,755 fjalët në esperanto si 1,304 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 43,883 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 233 sot.
Tags: Fjalor Esperanto - Gjermanisht, Esperanto, Gjermanisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Esperanto, shërbimin e përkthimit Esperanto - Gjermanisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga esperanto.mobi
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0651 / 0.0577 (18)
Mbrapsht në krye